Holy Ship Cruise: En Episk EDM-Fest På Sjøen (2022)

Holy Ship Cruise: En Episk EDM-Fest På Sjøen (1)

De som søker fredelig, rolig avslapning på de syv hav: Skjold øynene dine. Dette er ikke for deg å se.

Holy Ship, en elektronisk musikk tema cruise, er bare for de sprek i ånd og unge til sinns. Presentert av music cruise markedsførere Cloud9, kuratert Av Los Angeles-baserte edgy-EDM leader HARD, og flytende på toppen AV 3,959-passasjer MSC Divina, er det tre dager med nonstop bangers, babes og bisarre garderober. Det handler om de heteste navnene i elektronisk musikk som rocker DJ-standen i cruiseskipets teater, salonger og utendørs toppdekk, samt på Et Bahamas strandparadis-og føler kjærligheten når du blir familie med andre diehard fans.

fra det øyeblikket fans krysser tollen på Havnen I Miami, etterlater de seg all følelse av normalitet i bytte for uforglemmelige øyeblikk. Det er 21 og eldre til fest, og spriten flyter som Niagara-for en pris. (Drinker er ikke inkludert i cruise fares , Og Avsendere-navnet kjærlig gitt til folk på denne seiling – kan kjøpe drinker en om gangen med sine cruise nøkkelkort, som er synkronisert med sine kredittkort, eller barbere et par dollar av toppen ved å kjøpe pakker med drikke billetter.)

Pass på at du går om bord i toppform. Ikke bare vil du bar hud, du er mer sannsynlig å se en fyr spille en fløyte Av Champagne knyttet til en hockeykølle enn fange en god natts søvn. Det er virkelig en av de tingene du må oppleve for å tro, men her er vårt beste skudd på å fange galskapen.

Holy Ship Cruise: En Episk EDM-Fest På Sjøen (2)

lørdag: Sette Seil

Dekk 9: Vår Hytte, 6 pm

etter å ha ventet timer i kø for å gå ombord på skipet, kommer vi gjerne til det som vil være vår hjemmebase de neste tre dagene: Vår Dekk 9 hytte overdådig pyntet med en sjarmerende balkong og to enkeltsenger. Det er ingen røyking på disse balkongene, som fungerer med vår nonsmoking livsstil, men vi vet at mer enn noen få bølle regelbrytere vil teste denne politikken før turen er over. De heldige nok til å ulempe (og betale litt ekstra for) balkongen rommene er raske til å slå sine spoils i all-night henger. Noen mennesker vert sine egne mini-partier med høyttalere sprengningsarbeid og samtale som varer alle timer på dagen og natten. Hvis du ikke får en selv, er det fint å kjenne noen folk som gjør det.

Dekk 14: Bassengdekk, 7 p. m.

etter å ha bosatt seg i hyttene våre og overlevd en improvisert putekamp under sikkerhetsboret, er vi pyntet i vårt sjøfarende beste, føler havvinden i håret vårt og blir forelsket i de sensuelle beats Av Australias Flume. Hold fast! Dette er bare begynnelsen.

Deck 14: Buffet, 9: 17 pm

Vi er helt sultne og innser at vi ikke har spist i timer. Vi går til buffeen med Vår beste bud Fra Chicago og tar opp alle pærene vi kan bære. Vi gjør Rick Ross » Rope ut til alle pære!»vitser på forbipasserende og gi dem frukt. Ingen får spøken.

Deck 7: Black & White Lounge, 10: 43 pm

Vi har vandret fra windy deck til de mørke fordypningene I Black & White lounge . Norsk dans impresario Annie Mac håndplukket en perfekt deilig utvalg av andre Brit legender. Hannah Ønsker er en sirene, trekker i hjelpeløse hushoder for å danse på det overfylte, fuktige gulvet. Vi følger henne hvor som helst.

Deck 14:Pool Deck, 12: 37 a. m.

(Video) Holy Ship! January 2016 Official Recap

GRiZ er «Gettin’ Live » Og «Smashin’ The Funk » med en villskap våre bein ikke kan motstå. Tiltrukket av sporet som en møll til en flamme, vi er lettin ‘løs og gettin’ rare.

Roaming Skipet: 1: 16 er

Vi er et sted dypt og mørkt på Atlanterhavet. Det er ikke noe signal. Telefonene våre er ubrukelige. Gud vet hvor vennene våre er, eller hva de har havnet i. Vi kan knapt holde grepet om virkeligheten, og ærlig talt vil vi ikke.

alle rundt oss er merkelige vesener i oppblåsbare drakter og pizza onesies. Disse goofy-briller-iført, en-liner-repeterende, tema-dressing wackamoles kaller seg #ShipFam. Når du er på skipet, er du også #ShipFam, og du har nettopp tjent deg tilgang til et internasjonalt nettverk av venner som holder kontakten på sosiale medier og gjør hverandre favoriserer (seriøst). De er den mest sterkt lojale fan base i all dansemusikk.

Deck 14:Pool Deck, 2: 05 am

en av # Shipfams favoritt ting om denne båten er hvor tilgjengelig OG vennlig EDM DJs blir. Vi har nettopp gått forbi Dirtybirds Justin Martin For fjerde gang på så mange timer. Vi lurer begge på hvor Miamis DJ-Mani har gått til, da han er planlagt å spille akkurat nå. Vi lærer at hardblåsende vindkast har forlatt sin utendørs scene ute av drift for resten av natten. DJ Wind blåser oss bokstavelig talt bort.

Dekk 9: Vår Hytte, 2: 35 er

Vi er litt av de odde ut, men vi vil gå tilbake for å omgruppere og få litt søvn før du drar ut til morgendagens Private Øyfest. Standardplanen ser ut til å være oppe til daggry og slå linjene, men vi vil suge opp lukkede øyne mens vi fortsatt kan.

Dekk 9: Vår Lugar, kl. 3

Vi lulle oss til å sove mens du lytter til lyden Av Hellige Skip DJs fortid og nåtid på lukket krets cruise TV programmering. Musikkvideoer Fra Boys Noize, Destructo, Tommy Trash og andre kjører på en uendelig sløyfe til vi begynner å drømme om morgendagens surfside rager.

Holy Ship Cruise: En Episk EDM-Fest På Sjøen (3)

søndag: Privat Fest I Paradis

Dekk 7: Gangway, 11 am

vi våkner fort i en bolt av svette. Det er 11! Vi mangler Opptatt P! Vi er Alle Om Ed Banger fransk elektro, så vi hast klapse på noen sol skjermen, presse inn våre bikinier og jag forbi linjen (takk, trykk pass) for anbudet båter. Femti minutter senere har vi slått oss inn i et sete på båten Til Half Moon Cay, noe som er flott fordi linjen ser ut som den slanger langs tre dekk med venter på omtrent en og en halv time.

Half Moon Cay: 12: 20 pm

det ser ut til at alle hadde så vill en natt som fansen fordi Holy Ship kjører omtrent en time bak. Vi finner våre venner, fortsatt uten søvn, svimlende i sanden. Half Moon Cay er den opprinnelige Holy Ship private island destinasjon, og selv om påfølgende reiser har besøkt andre Bahamian destinasjoner, dette er partiet første gang tilbake. DJs satt opp i et gigantisk piratskip-den eneste scenen på øya. Dette er stedet vi alltid har ønsket å være, og vi endelig gjort det.

Stranden: 1: 45 pm

(Video) Holy Ship! Wrecked 2021 Recap Video

vi tvinger oss til å gjøre noen nedadgående hunder på den hvite sandstranden som HS veteran DJ Gina Turner fører en mengde overachievers i en solrik yoga sesh. Vi limbering opp for den intense twerking vi er bundet til å gjøre når Duke Dumont og Flume slår opp sexy.

Paradise (aka Half Moon Cay): 3: 40 pm

Alle venter med åndedrag for å se akkurat hvem Det Hellige Skipets EDM spesielle gjest kan være. Det var rykter om at Det kan være Skrillex fordi han var bare I Puerto Rico Med Zedd. Noen sier at det kan til og med være det unge Hellige Skipet superfan Zedd selv. Vi hørte fra en in-the-know kompis i går kveld før sengetid at Det Var Fyr Fra Avsløring, og store ups til at venn fordi baby-faced Brit dukker opp Ved Siden Av Armand Van Helden å ta oss med på et hus-tastic reise som er så perfekt vi må klype oss selv.

Atlanterhavet: 4: 03 pm

vi svømmer ut til kanten av bøyebarrieren og ser tilbake på et søtt, høytidelig øyeblikk av refleksjon. Denne vakre expanse av beats og kropper vil ikke vare evig. Vi lar alt suge inn: Vi er I Bahamas, danser på en privat strand med beste venner gamle og nye. De beste EDM DJs i bransjen er her fester med oss. Hvorfor må det noen gang ta slutt?

Kanten Av Virkeligheten (OK, fortsatt Half Moon Cay): 5:00 pm

musikken slutter, og folk begynner å rope om hvordan det er på tide å komme tilbake på de ømme båtene. Arbeidere går gjennom, rydder opp rotet vårt, men # ShipFam nekter å bli flyttet. Vi elsker denne stranden, og dessuten er linjen forferdelig. Bedre å henge rundt og drive de ansatte gal.

Kaien: 5: 53 p. m.

endelig står i kø, vi kjører inn i noen støyende og vakre Australiere som fortsetter å kalle Oss » Amanda.»Alle her heter Amanda Eller Alexis,» forklarer de. «Å, hold kjeft, Alexis,» vi teller. «Ikke vær så frekk, Amanda.»Dette fortsetter for hele 20-minutters ventetid i kø.

Deck 7: Eataly Restaurant, 6: 40 pm

Vi er tilbake på båten og syk av buffet pizza, maten stift av # ShipFam, som for det meste griper raske biter mellom settene. Vi samles med venner og traff Divina Eataly sit-down restaurant for å nyte en «ekte middag,» komplett med en nydelig biff og en fin flaske vin. Dette måltidet er ikke inkludert i vår prispakke, så igjen overleverer vi nøkkelkortet-men det er verdt det. Vi passerer et bord hvor Mani, A-Trak og andre bemerkelsesverdige DJs sitter, og nyter også et normalt øyeblikk. Vi sitter ved et vindu ser ut på en åpen dekk, og utenfor, vill og gal Skipere løpe rundt i tema-klar prom antrekk og omtumlet uttrykk. Vi kaster håndhjerter til dem, men de fleste av dem ser ikke.

Dekk 7: Eataly Restaurant, 7:00 p. m.

en stemme kunngjør At Gorgon City og Kidnap Kid begynner Sin Historie Om House Cocktail Time I Garden Pool Zen-Området, men vi spiller fortsatt fancy i steakhouse, ler høyt og spiser godt.

Deck 7: Black & White Lounge 10: 00 pm

Alle vi kjenner snakker om hvor glade de er for Å se DJ Falcon På Boys Noize Records & Vennefest I Black And White lounge. Vi trekker oss inn i våre vintage ‘ 80s prom kjoler og hodet inn i natten.

Dekk 16: Galaxy Disco, 10: 22 p. m.

(Video) Holy Ship! 2015 Official Recap Video

vi leder med våre venner til Galaxy Disco for å se etter flere homies. Vi vred anklene våre på et tidspunkt i går, og de banker. Vi danser for som fem minutter før vi drar tilbake til hytta og går ut i flere timer. Ja, vi er partiet poopers, men folk har så mye moro de knapt merke.

Deck 6: Pantheon Theatre, 2: 30 am

vi hadde et alarmsett, fordi Fool ‘ S Gold Rap Party ikke er noe vi kommer til å savne. Det Er En Hellig Skip tradisjon, og så, fortsatt iført våre ‘ 80s prom kjoler, vi hodet tilbake ut mot Teateret.

Dekk 6:Casino, 2: 40 a. m.

vi krysser luksuriose kasino Til Teaterinngangen. Alvorlige ansikter stirrer på de grønne filtbordene, svetter og sikker på at de kan gjøre sin formue. Inne I Teateret, RL Skitt gjør booties sprette til hans hette-rik felle lyder. Alle de hvite går ned. A-Trak vandrer på og av mikrofonen. En fyr ber oss om å holde telefonen mens han teller pengene sine. «Jeg skal kjøpe deg en drink,» sier han. «Har du noen anelse om hvor mye jeg nettopp vant?»Vi bryr oss egentlig ikke, og han vandrer tilbake til bordene.

Dekk 6: Pantheon Teater, 3: 30 a. m.

Vi er helt elektrifisert Som Mani og A-Trak, to av DE største DJs I DMC historie, ta til scenen for øyeblikket hver ekte platespiller fan har ventet på. DETTE ER DJS DJ-sett. Vi er i ferd med å oppleve to timer med søt, søt hip-hop historie, og duoen trekker ut hvert klassisk rap spor, gammelt og nytt.

Dekk 6:Casino, 3: 45 a. m.

vi leder til kasinobaren for en drink. Det tar bokstavelig talt 30 minutter for vår tur. Folk skriker bare på de fattige bartendere, men fordi vi alle betaler med forhåndskjøpte billetter, får bartenderne ingen tips. Ikke rart de beveger seg sakte.

Deck 6: Pantheon Theatre, 4: 20 am

vi endelig finne våre venner tilbake på dansegulvet. Alle er sliten, men kablet og midt i en fest dis. Vi boogie Til Biggie, og alt er bra med verden.

Deck 16: Top Deck, 5:30 am

Rap Party wraps, og A-Trak fortsetter om hvordan han treffer buffeen. Vi hodet utenfor til øverste dekk for å fange HARD-far Gary Richards, aka Destructo, spille til soloppgang for svært spesielle Preken Sett. Dessverre, på grunn av den irriterende vinden igjen, blir settet flyttet fra bassengdekket til Galaxy disco. Rommet er så overfylt, vi henger for to EDM-spor før vi jobber oss tilbake utenfor. Gutter Noize går forbi med et dumt grin, og noen roper » Hei A-Trak!»

Dekk 16:Galaxy Disco, 6: 40 am

Galaxy Disco er fortsatt sterk som solen kikker over horisonten. Vi ler lykkelig på skjorteløs gutta i kapper gjør stå på hendene mot glassveggene. Resten av verden våkner til sin første arbeidsdag.

Holy Ship Cruise: En Episk EDM-Fest På Sjøen (4)

mandag: «Jeg Skulle Ønske Jeg Kunne Bli Her For Alltid»

Dekk 9: Vår Hytte, 11: 00

vi ønsket virkelig Å se Teki Latex, men vi sover fortsatt. Zzz ….

Dekk 14: Bassengdekk, 3: 15 p. m.

med en mage full av jelly toast og pepperoni pizza (fordi pizza ikke bare er et ironisk klæralternativ-det er det eneste Skipere spiser), knuser vi oss inn i solen og på dekk for et deviously devilish rock ‘n’ roll sett Fra Busy P. Hans ta: Du har fått NOK EDM, så her er noen Knusende Gresskar.

Dekk 14: Hage Basseng 4: 05 pm

dette hip-hop partiet I Hagen Bassengbaren er kickin’. Vi har aldri vært i et miljø som så mer ut som en 90-talls musikkvideo enn dette. Jenter og gutter i badedrakter spretter badeballer og hoppeslott i alle retninger, ennå, magisk, ingenting faller over bord. Branchez spiller en haug med nyskoleoppslag i stemningen Til Yung Thug. Er Vi forelsket I Coco? Ja. Ja, det er vi.

Deck 14: Pool Deck 6: 37 pm

Destructo fikk «Partiet Opp» på bassenget dekk. Han lærer oss Hva G House handler om. Vi skulle ønske Tyga var her.

Dekk 16: Galaxy Disco 1: 05 am

Hva er mer sexy enn Et back-to-back sett Fra Oliver Og Alex Metric? Det er retorisk fordi svaret er, helt klart, ingenting.

Dekk 16: Galaxy Disco 4: 15 am

Ærlig, De siste timene har vært en uskarphet. Vi holder fast ved hvert eneste sekund vi har. Det blir ingen søvn i natt, men musikken kommer til en plutselig slutt-og snart. Gutter Noize går back-to-back med Djedjotronic i Galaxy Disco, og ingen ønsker å gå hjem. Det er tirsdag der ute, i den virkelige verden, ved havnen, Og Tyskerne spiller den opp med en Jeg Elsker Makonnen sing-along. Og likevel, til tross for alle våre ønsker ellers, om noen få korte minutter, vil alt komme til en slutt.

Dekk 9: En Venns Hytte, 4:47 am

Ikke at noen sover. Vi gjør en siste feie av gulvene, sjekk ut vraket vi etterlater, og deretter hodet til våre venners balkong for å sprenge musikk og se på som vakre Miami kommer nærmere i horisonten.

Holy Ship Cruise: En Episk EDM-Fest På Sjøen (5)

tirsdag: Virkeligheten Setter Inn

Dekk 7: Gangway, 8:38 am

Ja, vi er våken og går av skipet. Farvel, venner. De fleste av dere hopper på fly, på vei til deres respektive hjem over hele verden. Det var gøy-nesten for mye moro-og vi kan ikke vente med å komme tilbake neste år. Bedre begynne å telle ned dagene før bestilling.

Merk til fremtidige Avsendere: På Grunn Av Holy Ships popularitet, og det faktum at de som har sendt tidligere får første bestillingsrettigheter, kan det være ganske vanskelig å håndtere en reservasjon. På grunn av det oppfordrer vi alle potensielle Avsendere til å se Holy Ships nettside nøye og bestille så snart reservasjoner er åpne for deg. Hvis du går glipp av påmeldingen, er det alltid venteliste, eller du kan be vennene dine om et sted i hyttene sine. Bare vær klar til å gaffel over mer enn $1000 for en TRE-natt EDM cruise. Det er zinger.

Merk at 2020 Holy Ship music festival fant sted på land, på et all-inclusive resort I Den Dominikanske Republikk, i stedet for ombord på et cruiseskip. Tidlige rykter er at 2021-arrangementet også vil være på et feriested i stedet for til sjøs.

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated: 10/26/2022

Views: 5518

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.